Stephan Verheij – Snowboardgids

Ik ben Stephan Verheij, snowboardgids en oprichter van White Adventure. Ik was acht jaar oud toen mijn opa me mee nam naar de bergen en ik voelde me meteen thuis. Na een studie en een kantoorbaan, realiseerde ik me dat ik mijn droom achterna moest gaan. Een paar jaar later en heel wat opleidingen verder, ben ik een Oostenrijks gecertificeerde snowboardgids en neem ik mensen mee de bergen in om mijn passie te delen…

Diepe poeder, steile couloirs, lange splitboard toeren en technische beklimmingen zijn de dingen waar je me ’s nachts voor wakker mag maken. Het is de combinatie van snowboarden, alpinisme, ‘earn your turns’ en het leren kennen en respecteren van de berg dat de afdaling nog zo veel meer voldoening geeft… Maar uiteindelijk is er niks mooiers dan een dikke poederdag met vrienden!

Werk:

2013-current White Adventure – Snowboargids / oprichter
2013-current ÖSV – Snowboard Austria – Opleider snowboardleraren (Oostenrijkse Anwärter en Landes opleidingen)
2009-current Ripstar Snowboarding – Snowboardgids
2009-2014 Voshaar Buitensportcentrum & buitensportopleiding.nl – Buitensportinstructeur en opleider
2009-2014 XL Adventure & Events – Buitensportinstructeur
1996-2014 Skicentrum Soesterberg – Snowboardleraar
2011-2012 ROCASA Sport & Bewegen – Opleider snowboardleraren
2008-2009 Skischule Hirschegg – Hoofd snowboardleraar

Opleidingen:

2013 Staatlich Snowboardgids BSPA
2011-2012 Staatlich Snowboardleraar (level 3) BSPA
2008 Landes Snowboardleraar (level 2) ÖSV-Snowboard Austria
2008 Ski & Snowboardalpinisme gids training IWLS
2008 Zeekajakgids training IWLS
2008 Raftgids training Tatshenshini Expediting
2008 Swift water rescue technician 1 Rescue 3 International
2008 Outdoor leadership certification WEA
2006-2008 Buitensportinstructeur Voshaar
2000 Anwärter Snowboardleraar (level 1) WSSV

BSPASnowboardbewilligung SalzburgPatagoniaRipstar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close